Hej igen, det var ett tag sen!

Förlåt att vi inte uppdaterat på ett tag, men vi har varit extremt inne i plugg-flow! De två veckorna vi spenderade i Pokhara har det varit fullt fokus på uppsatsen, i och med att vi hade alla intervjuer klara så det var bara själva skrivandet kvar. Och skriva, det har vi gjort. Till förbannelse. Dag som natt, genom hagelstormar, strömavbrott och akuta rundor till toan. Sen var vi iväg på en trek också i en vecka. Mer om det sen!

Men nu har vi skickat in vårt första utkast! Vi läste igenom uppsatsen innan trekken och skickade iväg den till vår handledare (som är i Bolivia för övrigt). Vi behövde en välförtjänt paus från den, och medan vi väntade på feedback från henne så drog vi iväg på en trek i Himalaya!

 Ibland emellan allt pluggande behövs ett strömavbrott med en mindre intellektuellt utmanande kväll framför paradise hotel med nudlar och en kall liten en.

 Annat som hänt mellan skrivandet är att våra tolkar Nisha och Suman, och Nishas fästman Shirish, kom och överraskade oss i Pokhara! De tog med oss på sightseeing runt stan, till en grotta, ett vattenfall, och det buddhistiska templet World Peace Pagoda som blickar ut över sjön, staden och bergen. Mitt i stan hamnade vi också mitt i ett kommunist rally! Det låter dramatiskt men det var väldigt go stämning faktiskt, mer som en parad än en demonstration. De gick och spelade trummor och sjöng och viftade med sina flaggor. Vi passade också på att testa Pokharas uteliv, det blev en del shots som hette ”brain damage”, och ”orgasm” (som Suman tyckte var så genant att han bad bartenders byta namn på den). 

En sådan där kravall som inte innefattar studentoverallen och kårhuset nattetid. 
 
Nisha och vi två som gör stan osäker! Vi dansade oss genom nattens Pokhara, med boysen i släptåg #friyay
 
Några brinnande shots blev det visst också… 

Utöver det har det inte hänt så mycket mer än själva rå-skrivandet. Jo visst ja, vi körde en revansch på paragliding, den här gången utan flygande spya för Sara!  Våra favoriter på Sunrise Paragliding var något överraskade över att vi dök upp igen, men nu är vi bundisar så de känner igen oss. #Goalz

 JUST DET! BIG NEWS – vi har ätit daal baht igen! OCH VI TYCKTE OM DET! Så vi har officiellt kommit över daal baht-oviljan. #FinallyFree
 
….vi var så glada att ha överkommit daal baht-oviljan att vi körde på och åt två gånger på raken!  
 
En av paragliding piloterna vi fick åka med, Trisha, var Nepals första kvinnliga paragliding pilot! #Girlpower
 
Här är Sara, i luften, ingen spya den här gången! #Success